سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوست دارید بدانید استارتاپ ویکند چگونه به راه اندازی استارتاپ کم

دلایل شکست بازنده ها و موفقیت برنده ها در استارتاپ ویکند
طبیعتا اگر ایده ی شما مشکلی را حل نکند یا با نیاز ضروری مردم سر و کار نداشته باشد درصد شانس موفقیت شما هم کاهش پیدا می کند. خصوصا در داخل کشور و با توجه به سطح رفاه عموم مردم، اگر کالا یا خدمات شما استفاده ی روزانه ای نداشته باشد در اولویت های ابتدایی مردم قرار نمی گیرد و احتمال شکست آن بیشتر می شود.
به طور مثال می تواند به داستان بنیان گذار شرکت دراپ باکس یکی از استارتاپ های موفق اشاره کرد که روزی در بین سفر مشغول کار با لپتاپش بود و نیاز به فلشش پیدا کرد اما آن را جا گذاشته بود. او مدت ها پس از موفقیت شرکتش گفت: «آن موقع حس کردم هیچ کاری از دستم بر نمی آید و به خودم گفتم تا کی قرار است این وضع ادامه داشته باشه؟ دیگه نمیخواهم برایم تکرار بشود.» و دیدیم که چگونه آن مشکل را حل کرد.
از دیگر دلایل عدم موفقیت یک ایده می توان به نداشتن نوآوری ای در زمینه ی خود نام برد، به طور مثال اگر فکر تأسیس شرکتی را داشته باشید که عیناً همانند دیگر استارتاپ های موفق باشد در قدم اول و به صورت پیش فرض شانسی برای رقابت ندارید مگر اینکه خدمتی کامل تر و بی نقص تر از این شرکت را ارائه بدهید؛ به عبارتی اگر قصد موفقیت در عرصه ای را داشته باشید که قبل تر از ایده ی شما وجود داشته باشد باید دلیلی برای تمایز نسبت به رقبا به مردم عرضه کنید.

نگهداری یه استارتاپ مثل راه اندازیش سخته؟

مشکلاتی که نیاز به ایده دارند چیا هستند؟

اگر به دنبال اطلاعاتی از قبیل سرمایه گذاری ایده های شما ... برای رونق کسب و کارتان هستید کافیه یه سر به وب سایت پیدایش بزنید.

خواندن ادامه این مطلب